Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

Novelleja

Perjantai 7.8.2020 klo 17:09


Novellikokoelma Valkoinen kuolema ja muita kertomuksia tarinoita demografisesta muutoksesta on nyt myynnissä. Kokoelma sisältää yhdeksän novellia, joista kolme on aiemmin julkaisemattomia ja kuusi on julkaistu aiemmin tapionkirjan sivuilla.

Kokoelman novellit ovat:

Satu jalkasienestä, Tarina HIFK:n kannattajasta, Sinne ja takaisin, Äidin murheet (ennen julkaisematon), Parempiin piireihin (ennen julkaisematon), Yövartio (ennen julkaisematon), Valkoinen kuolema, Professorin ajatuksia ja Toisen professorin ajatuksia.

Novellikokoelman voi ostaa verkkokaupastamme., sekä osoitteesta booky.fi.

Tarjoan novelleja myös kirjakauppoihin, jonka lisäksi lähetän kirjan arvosteltavaksi useiden sanomalehtien kulttuuritoimituksiin.

Jos olet lukenut jonkin novelleista tai koko kokoelman ja pidät kertomuksia tärkeinä tai muuten vain lukemisen arvoisina, niin parasta mitä voit tehdä, on kertoa novellikokoelmasta ystävillesi tai ostaa se vaikka joululahjaksi.

Suomen ja Euroopan väestösuhteissa tapahtuva muutos on uusi asia, eikä suurin osa ihmisistä ymmärrä kuinka perustavanlaatuisesta ilmiöstä on kyse. Kaunokirjallisuus onkin sivistynein ja helpoin tapa lähestyä aihetta, koska tarinat voivat kuljettaa lukijan paikkoihin, joihin hän ei omissa ajatuksissaan uskaltaisi mennä. Parhaimmillaan kirjallisuus avaakin lukijalle uusia näköaloja, sekä esittää ajatuksia ja ideoita, joihin hän haluaa palata yhä uudelleen ja oppia niistä lisää. Lisäksi sellaiset tarinat kuin Äidin murheet ja Valkoinen kuolema voivat auttaa ihmisiä ymmärtämään, etteivät he ole pelkoineen ja kokemuksineen yksin.

Avainsanat: Blogi/podcast


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini