Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

Vieraana Jukka Hankamäki

Sunnuntai 12.9.2021 klo 20:38


Jukka Hankamäen esitelmä ja sitä seuraava keskustelu on nyt kuunneltavissa podcastina Tapionkirjan YouTube kanavalla.

Kiitokset Hankamäelle ja kaikille tilaisuuteen osallistujille. Pähkinänkuoressaan tilaisuuden kulku oli seuraavanlainen. Aluksi Hankamäki esitteli tutkimuksensa (noin. 45 min) ja puolustautui hyökkäystä vastaan, jonka kohteeksi hän oli kirjansa takia joutunut. Sen jälkeen keskustelimme sananvapaudesta ja mediasta ja lopuksi yleisö esitti kysymyksiä.

Pahoittelen tallennuksen vaihtelevaa laatua, josta vastuu on yksin minun.

En ollut koskaan aiemmin tavannut Jukka Hankamäkeä ja täytyy sanoa, että hänet tavattuani hyökkäys häntä ja hänen kirjaansa vastaan tuntuu entistäkin absurdimmalta. Minusta Hankamäki oli intellektuelli ja herramies ja epäilen, että hänen kirjaansa kohdistettu kritiikki ja syytökset naisvihasta johtuivat paljolti siitä, että kriitikot eivät yksinkertaisesti ymmärtäneet mitä Hankamäki kirjoitti. Tai sitten he ymmärsivät asiat tahallaan väärin.

Esitän omat tulkintani niistä kohdista, jotka naisviha syytöksiin johtivat noin 55 minuutin kohdalla. Mielestäni oma tulkintani on älyllisesti rehellinen ja osoittaa sen, että Hankamäellä todella on jotain järkevää sanottavaa yhteiskunnan naisistumisesta ja feminismistä.

Kenties Hankamäen rikos olikin, että hän tuli sanoneeksi sen ensimmäisenä.

Hankamaki_kuva_II.jpg

Avainsanat: Podcast


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini