Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Luettavaa ja kuunneltavaa

Alla on linkkejä muutamille sivustoille, joita itse tapaan lukea tai kuunnella. YouTube linkkien lisäksi voin suositella seuraavia uutissivustoja.

Spectator. Maailman vanhin yhtäjaksoisesti ilmestyvä sanomalehti. Hyviä analyyseja, niin Englannista kuin muualtakin maailmasta. Suurin osa sisällöstä on maksumuurin takana, mutta hyvästä journalismista täytyy myös jaksaa maksaa, muuten kukaan ei enää tuota sitä.

Daily Wire. Konservatiivinen mediatalo Amerikassa.

World Population Review. Helposti ymmärrettäviä tilastoja maailman väestöstä.
Jolly Heretic

Oululaistunut englantilainen vapaa tutkija. Analysoi yhteiskuntaa ja historiaa evoluutiopsykologian näkökulmasta. Kirjoittanut useita kiinnostavia kirjoja, kuten Spiteful Mutants: Evolution, Sexuality, Relgion and Politics in the 21th century. Ja At Our Wits End: Why We're Becoming Less Intelligent and What it Means for the Future.

New Culture Forum

Konservatiivinen kulttuurijärjestö Britanniassa. Järjestää tapahtumia ja haastattelee mielenkiintoisia vieraita. Tässä Ed Husainin haastattelu, jossa Husain kertoo kirjastaan Among the Mosques: Journey across muslim Britain.


Triggernometry.

Kahden kaveruksen keskusteluohjelma, jossa vieraita laidasta laitaan. Videossa haastatellaan, niin sanotun groomingin uhria, jonka uhri määrittelee rodun ja uskonnon motivoimaksi raiskaukseksi. ”Racially and religiously motivated rape”. Suomeksi sanottuna pakistanilaiset miehet raiskaavat ja hakkaavat englantilaisia tyttöjä. Raiskauksiin liittyy systemaattinen nöyryyttäminen, kuten raiskaajien varpaiden nuoleminen tekojen jälkeen. Haastattelun nainen kertoo esimerkiksi, että raiskatessaan häntä pakistanilaiset miehet kutsuivat häntä valkoiseksi huoraksi.

Sam Harris

Neurologian tohtori, filosofi ja aikamme tunnetuin ateisti. Sam Harris on
kirjoittanut useita kirjoja, joiden aiheet vaihtelevat islamista vapaaseen tahtoon. Harris tunnetaan Amerikassa aktiivisena yhteiskunnallisena
keskustelijana, jonka podcasti kerää miljoonia kuulioita ympäri maailman. Harris ei niinkään haastattele vieraitaan vaan keskustelee heidän kanssaan. Vieraina podcastissa on ollut toimittajia ja tutkijoita, mutta myös erikoisjoukkojen upseeri, SWAT joukkueen johtaja ja FBI agentti.
Harrisin tyypillisimmät aiheet ovat uskonnot (erityisesti islam), tietoisuus, tekoäly sekä Donald Trumpin haukkuminen.

Alla olevassa podcastissa Harris keskustelee amerikkalaisen yhteiskuntatieteilijän Charles Murrayn kanssa älykkyyden merkityksestä modernissa yhteiskunnasta. Älykkyyden geneettisistä juurista ja yhteiskunnan polarisaatiosta.

Jukka Hankamäki

Filosofi ja aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. On kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa Totuus kiihottaa, jonka seurauksena Hankamäki joutui poikkeuksellisen ajojahdin kohteeksi , niin Yleisradion kuin Suomen hallituksenkin taholta.

Ivan Puopolo

Pitkän linjan toimittajan oma ohjelma YouTubessa tarjoaa mielenkiintoisia vieraita ja avointa keskustelua. Puopolo tunnetaan myös vankkumattomana sananvapauden puolustajana.

American Renaissance

Amren.com

”Valkoiset ovat olemassa objektiivisesti, mutta eivät subjektiivisesti”. American Reneissance uskoo, että rotu on merkittävin jakolinja yhteiskuntien sisällä ja niiden välillä. Paljon hyviä analyyseja tämän päivän Amerikasta ja sen ongelmista. Ottaa rohkeasti kantaa asioihin, joista useimmat vaikenevat.

Victor Davis Hanson

Professori Hanson on antiikin historioitsija ja sotahistorian asiantuntija, jonka tuotanto ulottuu peloponnesolaissodista toiseen maailmansotaan. Myös Hanson on kotimaassaan aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, mutta hänen
näkemyksenä Donald Trumpista on hyvin toisenlainen kuin Harrisilla.

Alla olevalla luennolla Hanson selittää toisen maailmansodan jälkeistä
maailmanjärjestystä ja siinä kylmänsodan jälkeen tapahtuneita muutoksia.


Douglas Murray (ei kuvassa) keskustelee 2017 julkaistusta kirjastaan Strange deth of Europe: Islam, immigration, identity. Murray on aktiivinen keskustelija Englannissa ja yksi selväsanaisimpia ja sivistyneimpiä maahamanmuutto kriitikoita maailmassa. Haastattelijana toimittaja ja kolumnisti James Dellingpole.

Englantilainen filosofi Roger Scruton keskustelee koservatismista, mitä konservatismi oikeastaan tarkoittaa. Miksi Englanti erosi EU:sta ja mitä se kertoo britteistä ihmisinä ja heidän käsityksestään demokratiasta.

Shall the religious inherit the earth?

Kanadalainen väestötieteilijä Eric Kaufman selittää maailman syntyvyydessä tapahtuneita muutoksia ja mitä niistä seuraa. Hyvin lyhyesti sanottuna syntyvyys laskee kaikilla paitsi uskonnollisilla fundamentalisteilla, jotka perivät maan yksinkertaisesti siksi, että ketään muuta ei ole sitä enää perimässä.

Kuinka Jordan Petersonista tuli kuuluisa? Mark Steynin haastattelussa Jordan Peterson. Petersonin lisäksi on hyvä tutustua myös haastattelijaan, jonka näkemykset maahanmuutosta, islamista ja länsimaisesta sivilisaatiosta ovat aina kuuntelemisen arvoisia.

Sarah Haider. Pakistanista lapsena Yhdysvaltoihin muuttanut nuori nainen, joka on perustanut järjestön Ex Muslims of North America. Haider puhuu sananvapaudesta ja islamin uhasta länsimaisille arvoille, sekä vasemmiston kyvyttömyydestä arvostella islamia. Ja miksi älymystö, jopa liittoutuu islamistien kanssa.

Ayaan Hirsi Ali. Luultavasti aikamme vaikutusvaltaisin feministi ja islam kriitikko kertoo kuinka länsimaalainen maailmankatsomus eroaa islamilaisesta. Ayaan on syntynyt Somaliassa, josta hän muutti ensin Hollantiin ja myöhemmin Amerikkaan, kun Hollanti ei ollut hänelle enää turvallinen. Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen.

Tommy Robinson. Englannissa vihattu ja rakastettu aktivisti, joka aikanaan perusti EDL:n (English Defence League). Mielestäni mielenkiintoisin seikka Robinsonissa on kuinka paljon häntä on mustamaalattu. Robinson on kirjoittanut erinomaisen kirjan elämästään, eikä hän mitä ilmeisemmin ole rasisti tai äärioikeistolainen, vaikka hänet sellaiseksi halutaankin leimata. Miksi häntä leimataan? Haastattelijana Dave Rubin, jonka ohjelmassa on käynyt paljon muitakin mielenkiintoisia vieraita.

Gad Saad on Libanonista lapsena Kanadaan muuttanut evoluutiopsykologi. Saadilla on ohjelma YouTubessa, jonka nimi on sattuvasti Saad Truth. Alla Saad keskustelee Jihad Wathcin perustajan Robert Spencerin kanssa. Suosittelen myös katsomaan Saadin keskustelun Iranin-ruotsalaisen poliitikon Hanif Balin kanssa.