Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

Sam Harris

Sunnuntai 5.11.2023 klo 18.41


Sam Harris on amerikkalainen neurologi ja filosofi, jolla on suosittu ja erittäin laadukas podcast nimeltä Making Sense. Podcast on maksumuurin takana, mutta sen tilaajat voivat jakaa Harrisin podcasteja kaikkien kuultavaksi. Olen jakanut Twitter tililläni https://twitter.com/tapionkirja podcastin, jossa Harris keskustelee Israelin ja Lähi-idän tilanteesta Atlanticin toimittajan Graeme Woodin kanssa. Wood on raportoinut niin Irakin sodasta, Islamilaisesta valtiosta, kuin Israelin ja Palestiinan välisestä konfliktistakin. Wood on lisäksi kirjoittanut kirjan islamilaisesta valtiosta ja opettaa valtio-oppia Yalen yliopistossa.

Jaan jatkossa Harrisin podcasteja Twitterissä kaikkien kuultavaksi. Podcasteja voi tosiaan suositella kaikille, koska Harrisilla on paljon mielenkiintoisia vieraita eri elämänalueilta, eikä hän ole poliittisesti, sen enempää oikealla, kuin vasemmallakaan. Harrisilla on esimerkiksi useita podcasteja, joissa hän haastattelee alan johtavia asiantuntijoita tekoälyn kehityksestä ja sen tarjoamista uhista ja mahdollisuuksista.

Mitä politiikkaan tulee, niin minulle, joka kuuntelen ja luen melko paljon oikeistolaisten kirjailijoiden ja kommentaattoreiden podcasteja ja kirjoja, tekee hyvää kuulla mielipiteitä ja näkökulmia, jotka sotivat omia ennakkokäsityksiäni vastaan.

Ja luulenpa, että se saattaisi tehdä hyvää muillekin.

Sam_Harris.jpg

Avainsanat: Blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini