Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

Palvelukseen halutaan

Torstai 28.12.2023 klo 20.20


Kaverini teki vuosia sitten periaatepäätöksen, että jos maahanmuuton takia Suomeen syntyyrikollisjengejä, hän tekee asialle jotain. Pari vuotta sitten, kun jengeistä alettiin uutisoimaan, ryhtyi kaverinikin toimeen.

Kun ihmiset huolestuvat maahanmuutosta he yleensä, joko liittyvät perussuomalaisiin tai alkavat pitämään blogia tai perustavat YouTube kanavan, jolla jakavat mielipiteitään kaikkien kuultaviksi.

Kaverini oli kuitenkin sitä mieltä, että kaikkia noita blogeja ja YouTube kanavia on jo aivan tarpeeksi ilman häntäkin.

 Niinpä kaverini päätti, että hän haastaa jo olemassa olevat puolueet, tiedotusvälineet ja järjestöt, jotta nuo olemassa olevat, hyvin rahoitetut ja yleistä arvostusta nauttivat instituutiot tekisivät jotain ja heräisivät maahanmuuton ongelmiin.

Koska maahanmuutto jakaa voimakkaasti ihmisten mielipiteitä, eivätkä monet suostu näkemään siinä mitään ongelmaa, lähti kaverini liikkeelle asiasta, josta Suomessa pitäisi vallita konsensus, eli moraalista.

Enemmän hankkeesta voi lukea sivustolta rinnakkaisyhteiskunta.org.

Kaverini aloittaman projektin tarkoitus on vastustaa rinnakkaisyhteiskuntien syntymistä Suomeen, joilla tarkoitetaan suomalaisen yhteiskunnan sisään muodostuvia yhteisöjä, joiden moraalikäsitys, siis käsitys oikeasta ja väärästä, poikkeaa ratkaisevasti suomalaisesta ja länsimaalaisesta.

 Erityisesti tuo moraalikäsitysten erilaisuus näkyy suhtautumisissa naisiin, lapsiin ja seksuaalisuuteen.

 Yksinkertaisin esimerkki moraalikäsityksen erilaisuudesta on monissa muslimiyhteisöissä vallitseva huivinkäyttöpakko ja tuon pakon ulottaminen myös lapsiin. Ajatus huivinkäytön taustalla on, että hyveellisen naisen tulee peittää itsensä, koska hyveellinen nainen ei saa tieten tahtoen herättää miehissä seksuaalista himoa. Ja jos huivin käytön funktio liittyy seksuaalisuuteen ja sen kontrolliin, niin huivinkäytön ulottaminen lapsiin merkitsee lasten seksualisointia, koska se antaa ymmärtää, että lapsissakin on seksuaalisuutta, joka tulee peittää.

Lasten seksualisoinnista ja naisten oikeuksista on kirjoittanut muun muassa brittiläinen muslimi Ed Husain.

Kaikki lähteet, joita kaverini käyttää ovat peräisin ihmisoikeusliitolta, yliopistoilta, yleisradiolta ja muilta yleisesti luotettavaksi tunnustetuilta tahoilta.

Koska erilaisia sivustoja, aktivisteja, Twitter sotureita ja tuuleen huutajia on jo tarpeeksi, haastoi kaverini jo olemassa olevat instituutiot käymään keskustelua rinnakkaisyhteiskuntien syntymisestä ja niiden synnyn ehkäisemisestä. Noita instituutioita hän kutsuu Suomen moraaliseksi kivijalaksi ja niitä ovat muun muassa Ihmisoikeusliitto, Yleisradio, Väestöliitto, Lapsiasiain valtuutettu, THL ja Helsingin yliopisto.

Oleellista haasteessa ja rinnakkaisyhteiskunta.org sivustossa on, että sinä voit ajatella mitä haluat maahanmuutosta, demografisesta muutoksesta tai politiikasta yleensä ja silti tukea hanketta.

Sivuston haaste on kirjoitettu siten, että kaikki voivat olla siitä yksimielisiä, koska kaikki kannattavat sukupuolten välistä tasa-arvoa ja naisten oikeuksia. Sinä voit siis olla vaikkapa minun kanssani eri mieltä maahanmuutosta tai monikulttuurisuuden eduista ja haitoista, mutta tästä asiasta sinä et voi olla eri mieltä.

Jos haluat olla mukana estämässä rinnakkaisyhteiskuntien syntyä ja patistelemassa Suomen moraalista kivijalkaa ottamaan niiden synty tosissaan, niin ole yhteydessä kaveriini, jonka yhteystiedot löytyvät sivustolta. Kaverini toivoo kiinnostusta etenkin ihmisiltä, joilla on innostuksen lisäksi myös projektiosaamista.

Käy tutustumassa sivustoon ja ota rohkeasti yhteyttä.

Avainsanat: Blogi/podcast


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini