Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

Laki on kaikille sama...

Sunnuntai 24.3.2024 klo 16.43


 

AP uutisoi jokin aika sitten belgialaisesta aktivistista ja entisestä parlamentaarikosta Dries Van Langenhovesta, joka tuomittiin vuodeksi vankilaan vihan levittämisestä. Tapaus on aiheuttanut parranpärinää oikeistolaisissa piireissä, koska tuomio perustui paljolti useita vuosia sitten yksityisessä chatti huoneessa kerrottuihin vitseihin, jotka koskivat ainakin holokaustia ja Afrikan nälänhätää. Erityistä närää on aiheuttanut, että herra Langenhove ei kertonut itse noita vitsejä, mutta tuomarin mukaan hänen olisi pitänyt tehdä enemmän estääkseen niiden lähettäminen.

Kanaalin takana Englannissa puolestaan Sam Melia niminen aktivisti on tuomittu kansanryhmää vastaan kiihottamisesta kahden vuoden vankeusrangaistukseen. Herra Melia oli vuosina 2019 ja 2021 liimaillut ainakin seuraavanlaisia tarroja: “Me olemme vähemmistö omassa maassamme vuoteen 2066 mennessä”, ”loppu massamaahanmuutolle”, ”rakasta maatasi”, ”pysäyttäkää valkoisia vihaavat raiskaajajengit” ja ”on ok olla valkoinen”. BBC:n jutun mukaan Melia piti autotallissaan julistetta Adolf Hitleristä ja hän ihaili Sir Oswald Mosleya, joka oli brittiläisen fasistiliikkeen johtaja 1930- luvulla. Jutusta saa sellaisen käsityksen, että Hitler juliste oli jollain lailla relevantti hänen tuomitsemisessaan vankilaan.

Molemmista uutisista tulee mieleeni Kevan Crehan nimisen bristolilaismiehen tapaus, joka tuomittiin vankilaan vuonna 2016. Crehanin rikos oli, että hän yritti hieroa pekonia paikallisen moskeijan ovenripaan. Herra Crehan kuoli myöhemmin vankilassa ilmeisesti oman kätensä kautta.

Englannista voidaan lisäksi mainita Tommy Robinson, joka on entinen Englannin puolustusliigan perustaja, kansalaisaktivisti ja toimittaja. Robinson on istunut ainakin kahdesti vankilassa hyvin epäilyttävin perustein, joiden todellinen tarkoitus on luultavasti ollut hänen vaientamisensa.

Avoimesta maahanmuuttopolitiikastaan tunnettu Saksa on puolestaan onnistunut sulkemaan viimeinkin rajansa haittamaahanmuutolta. Itävaltalainen aktivisti Martin Sellner, joka on tullut tunnetuksi massamaahanmuuton ja Euroopan islamisaation vastustajana, asetettiin Saksassa maahantulokieltoon Potsdamin kaupungin pyynnöstä. Eikä Saksa suinkaan ole ainoa maa, joka sulkee rajojaan Sellneriltä ja tämän hengenheimolaisilta. Sellnerin ja hänen vaimonsa rouva Brittany Sellnerin maahantulo Britanniaan evättiin jo vuonna 2018, koska hänen pelättiin kiihottavan ihmisiä rodulliseen vihaan. Sellner onkin saanut elinikäisen porttikiellon saarivaltakuntaan, joten ainakin siinä mielessä britit ovat nyt turvassa.

Aivan turvassa eivät britit kuitenkaan vielä ole ja muuan Abdul Shokoor Ezedi, joka tuli laittomasti maahan Afganistanista vuonna 2016 ja sai turvapaikan vuonna 2021 teeskenneltyään kääntyneensä kristinuskoon kiitti uutta kotimaataan heittämällä happoa 31-vuotiaan naisen ja tämän kolmevuotiaan tyttären kasvoille. Mies tuomittiin seksuaalirikoksesta jo vuonna 2018, mutta häntä ei kuitenkaan voitu karkottaa, ilmeisesti siksi, että hän ei ole Martin Sellner, eikä hän tiettävästi vastusta Euroopan islamisaatiotakaan. Muuan toinen turvapaikanhakija nimeltä Anis Amri, joka ei myöskään ollut Martin Sellner ajoi puolestaan rekka-autolla väkijoukkoon Berliinissä vuonna 2016 tappaen 13 ihmistä. Herra Anis oli saanut kielteisen turvapaikka päätöksen, mutta ilmeisesti hänkään ei vastustanut Euroopan islamisaatiota, joten Anistakaan ei palautettu takaisin hänen kotimaahansa Tunisiaan. Anis päätti päivänsä lopulta Italiassa, jossa hän kuoli tulitaistelussa poliisin kanssa.

Jos katsotaan mitä rapakon takana Amerikassa tapahtuu, niin Proyd Boys nimisen järjestön johtaja Henry Enrique Tarrio tuomittiin 22 vuodeksi vankeuteen, hänen osallisuudestaan tammikuun kuudennen mellakkaan vuonna 2021, jossa mielenosoittajat valtasivat Yhdysvaltain kongressirakennuksen useaksi tunniksi. Tarrio ei itse asiassa ollut mukana mellakassa, mutta liikkeen johtohahmona häntä pidettiin kuitenkin vastuullisena sen tapahtumista. Proyd Boys, joka on eräänlainen miesten kerho, ilmoittaa puolustavansa länsimaista sivilisaatiota ja on häpeämättömän ylpeä sen saavutuksista. Kenties juuri häpeämättömyytensä tähden se onkin julistettu terroristijärjestöksi sellaisissa länsimaissa kuin Kanada ja Uusi-Seelanti. Järjestön perustajan, joka on perustanut myös Vice Median, varsin hauskan haastattelun voi katsoa tästä. (Proyd Boys kohta alkaa suunnilleen 1 h 10 min).

En ole sen kummemmin perehtynyt herra Tarrion tekemisiin, mutta 22 vuotta kakkua kuulostaa aika kovalta, jos sitä verrataan siihen, että kesän 2020 protesteja johtaneen BLM liikkeen ja Antifan johtoa ei ole viety tuomiolle lainkaan heidän johdettuaan mellakoita, joissa kuoli kymmeniä ihmisiä ja joiden tuhot nousivat miljardeihin dollareihin. Tietysti voidaan sanoa, että BLM:n tai Antifan johtoa ei voi pitää vastuussa kaikesta hulinoinnista ja ryöstelystä, joita mielenosoituksissa tapahtui, mutta samaa olisi varmaan voinut sanoa Tarriostakin.

Mutta mitä kaikki nämä tuomiot ja maahantulokiellot oikein tarkoittavat? Yleensä tällaisista asioista puhuttaessa ihmiset valittavat sananvapauden rajoituksista, kaksoisstandardeista ja muusta sen sellaisesta ja toki sananvapaus on tärkeää ja kaksoisstandardit ikäviä. Mutta jos olemme rehellisiä, niin kaikkina aikoina tietynlaiset mielipiteet nauttivat vallanpitäjien ja vallitsevan ideologian taholta suuremaa ja toiset taas hieman pienempää hyväksyntää.

Ja loppujen lopuksi edellä kuvatun tapaisissa jutuissa on kyse juuri ideologiasta ja vallasta, ei niinkään juridiikasta. Onkin aivan mahdollista, itse asiassa, jopa luultavaa, että edellä kuvatut tuomiot ovat juridisesti oikeita, mutta siitä huolimatta ne ovat epäoikeudenmukaisia ja osa ajojahtia, jonka kohteina ovat aidot kansallismieliset ja islamin vastustajat. Ja jos tämä tuntuu ylilyönniltä, niin miten muuten kuin ajojahtina voidaan ymmärtää tapaus, jossa mies tuomitaan vankilaan tarrojen liimailusta tai 3 kuukauden linnatuomio rikoksen yrityksestä, jonka tekovälineenä on pekoni?

Isossa kuvassa tällaisten tuomioiden taustalla on länsimaissa yleisesti hyväksytty käsitys, jonka mukaan meidän maamme ovat monikulttuurisia ja monietnisiä ja huomenna ne ovat vielä monikulttuurisempia ja monietnisempiä. Tähän käsitykseen liittyy myös usko siihen, että monikulttuurisuus on sekä hyvä asia, että kohtalo, jonka toteutumista ei voi estää.

Tilanne on paradoksaalinen, koska toisaalta meidän pitäisi uskoa, että kaikki kansat, rodut, kulttuurit ja uskonnot tulevat loistavasti toimeen keskenään tässä moninaisuuden utopiassa ja samalla kaikkien noiden kansojen ja uskontojen sullominen samoihin kaupunkeihin, kouluihin ja kokkikerhoihin ymmärretään, niin räjähdysalttiiksi, että tuon monimuotoisuuden epäilijät ollaan tarvittaessa valmiita sulkemaan vankilaan.

Eikä siinä mitään, sillä ei monimuotoisten yhteiskuntien räjähdysalttiutta voi kiistääkään. Esimerkiksi Ruotsissa harkittiin viime kesänä sisärajatarkastusten käyttöönottoa heikentyneen turvallisuustilanteen ja mellakoiden takia, jotka saivat alkunsa Koraanien polttamisesta. Kesä oli räjähdysaltis Ranskassakin, jossa mellakoitiin poliisin ammuttua 17-vuotiaan arabi pojan kuoliaaksi tämän kaasuttaessa poliisia karkuun varastetulla autolla. (Ohessa opettavainen video Ranskan tapahtumista). Sivuhuomiona Ranskan mellakoista, että eräiden kommentaattoreiden mukaan mellakoita eivät lopettaneet loppujen lopuksi poliisit, vaan lähiöitä kontrolloivat huumejengit, joiden bisneksiä mellakointi ja kaikkialle ilmestyneet lainvalvojat haittasivat.

Siinä on teille monikulttuuria.

Minun on tunnustettava, että en osaa täysin selittää, miksi maailman Langenhoveneita ja Sellnereitä vainotaan. Mutta yksi selittävä tekijä luultavasti on että Euroopan älymystö on vakuuttanut itselleen viimeiset 80 vuotta, että todellinen uhka demokratialle tulee aina oikealta sellaisten miesten toimesta, jotka väittävät näitä taikka noita muukalaisia uhaksi kansakunnan olemassaololle. Ja koska 80 vuotta sitten muukalaisia pelkäävät miehet olivat väärässä ja puoli Eurooppaa raunioina heidän toilailujensa jäljiltä uskoo älymystö, että muukalaisista varoittelijat ovat edelleen väärässä. Unohtaen kätevästi, että muukalaiset, joista varoitellaan ovat vaihtuneet toisiin ihmisiin ja heitä lappaa rajojemme yli koko ajan lisää.

Toinen syy toisinajattelijoiden vainoon, josta yllä mainituissa tapauksissa kai lähinnä on kyse, on eräänlainen käänteinen keisarin uudet vaatteet ilmiö. Sadussa keisarin uusista vaatteista ihmisethän myönsivät keisarin olevan alasti, kun viaton lapsi oli sanonut keisarin olevan alasti. Mutta todellisuus ei aina toimi näin. Todellisuudessa ihmiset eivät halua myöntää uskomuksiaan vääriksi tai typeriksi ja joskus on jopa niin, että mitä typerämpiä uskomukset ovat, sitä lujemmin niistä pidetään kiinni, koska sitä suuremmalta oma typeryys tuntuu, jos uskomukset pitäisi myöntää virheellisiksi.

Ja kun virheistä puhutaan, niin tätä kirjoittaessani islamilainen valtio on ottanut vastuun terrori-iskusta Moskovassa, jossa kuoli 133 ihmistä. On päivän selvää, että kaikkien Euroopan maiden olisi pitänyt lopettaa islamilainen maahanmuutto jo vuosia tai vuosikymmeniä sitten, mutta koska sitä ei lopetettu terrori-iskuja ja mellakoita tullaan näkemään, niin Moskovassa, Pariisissa, Tukholmassa ja loppujen lopuksi Helsingissäkin. Ja kun mellakoitsijat polttavat sinun autosi tai terroristit murhaavat sinun vaimosi tai poikasi, niin ainoa asia mistä voit olla varma on, että mitään virheitä ei myönnetä ja kaikki jatkuu ennallaan.

Ja koska virheitä ei myönnetä, eikä niistä haluta oppia, tullaan lainsäädäntöä kiristämään kaikkialla Euroopassa, kun valtiot ottavat tehtäväkseen toimia erotuomareina toisiaan vastaan kyräilevien ihmisryhmien välillä, jotka alkavat vähitellen nähdä myös valtion instituutioiden hallinnan osana kamppailua oman etnisen tai uskonnollisen ryhmän puolesta muita ryhmiä vastaan. Tai niin kuin minä asian aina ilmaisen Suomi, kuten muutkin Euroopan maat hajoavat etnisuskonnollisten ryhmien tilkkutäkiksi.

Todetaan tähän loppuun vielä sen verran, että sinä et ehkä pidä näistä Sam Melioista, Langenhoveista ja kumppaneista, mutta kuten laulussa sanotaan. If you tolerate this, then your children will be next.

 

Avainsanat: Blogi/podcast


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini