Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

Mitä on tehtävä

Sunnuntai 21.4.2024 klo 19.38


Yleensä yritän kirjoituksissani analysoida yhteiskuntaa ja demografista muutosta, mutta en juurikaan puhu siitä, mitä meidän pitäisi tehdä, tuon muutoksen pysäyttämiseksi. Tämä kirjoitus on erilainen siten, että yritän antaa muutamia vinkkejä siitä, mitä itse kukin meistä voi omassa elämässään tehdä.

Ensiksikin. Sinun pitää tietää kuka sinä olet ja mihin joukkoon kuulut. Suomen tai Euroopan olemassaoloa on hieman hankala puolustaa, jos ei osaa sanoa, ketä suomalaiset ja eurooppalaiset ovat. Ja kuten olen ennenkin sanonut, suomalaiset ovat ihmisiä, jotka tuntuvat suomalaisilta ja ihmiset, jotka tuntuvat suomalaisilta ovat valkoisia ihmisiä, joiden historia on tässä maassa. Tämä on se sääntö ja tietysti tähän sääntöön on poikkeuksia. Eli on olemassa ihmisiä, joiden historia ei ole tässä maassa tai jotka eivät ole valkoisia, ja he ovat aivan yhtä suomalaisia kuin minäkin. Mutta nämä ihmiset ovat se kuuluisa poikkeus, joka vahvistaa säännön, he eivät ole se sääntö.

Ihmisten pitää myös ymmärtää, että tämän sanomisessa ei ole mitään pahaa tai moraalitonta. Maailma on täynnä ihmisiä, jotka eivät ole suomalaisia tai eurooppalaisia, mutta ei se estä heitä olemasta ihmisiä. Suomalaisuus tai eurooppalaisuus ei ole yhtä kuin ihmisyys, eikä kenenkään tarvitse leikkiä, että niin olisikaan. Ei ole mitään syytä, miksi kaikkien ihmisten pitäisi olla suomalaisia tai eurooppalaisia. Ei vaikka, he asuisivat Suomessa tai Euroopassa. Esimerkiksi romanit ovat asuneet täällä 400- vuotta, eivätkä he ole suomalaisiksi muuttuneet, eivätkä haluakaan muuttua. Se, että ihmisille, jotka eivät ole suomalaisia vakuutetaan, että he ovat suomalaisia, ei tee heistä suomalaisia, koska he eivät tunnu suomalaisilta ja ryhmän jäsenyys on pohjimmiltaan tunne. Ja koska heistä tuntuu, että he eivät kuulu joukkoon, he selittävät kuulumattomuuden tunteensa, sillä ainoalla tavalla, jolla tällaisia asioita nykyään selitetään, eli rasismilla. Mutta ei se, että kaikki ihmiset eivät ole suomalaisia ole rasismia. Se on edellytys sille, että suomalaisia ylipäätään voi olla olemassa.

Rajat meidän ja muiden välillä ovat tärkeitä, koska rajat osoittavat, mistä yksi asia alkaa ja mihin toinen päättyy. Otetaan esimerkki, jota olen ennenkin käyttänyt. Jalkapallokentän rajat osoittavat, mistä jalkapallokenttä alkaa ja kertovat, että kentän rajojen sisäpuolella on jalkapalloilijoita ja siellä vallitsevat jalkapallokentän säännöt. Ilman rajoja kentälle ilmestyy auringonottajia, frisbeen heittelijöitä ja koiran ulkoiluttajia ja jalkapallonpeluu muuttuu mahdottomaksi. Eikä se, että sinä haluat pelata jalkapallokentällä jalkapalloa tarkoita, että vihaat frisbeen heittelijöitä tai auringonottajia. Psykologisesti normaalit ihmiset kykenevät tekemään eron meikäläisten ja muukalaisten välille, vihaamatta noita muukalaisia.   

Toiseksi. Sinun pitää lakata välittämästä siitä mitä muut sanovat. Esimerkiksi iltalehti haastatteli huhtikuun alussa valtiovarainministeriön osastonjohtaja Mikko Spolanderia, jonka mukaan Suomen nettomaahanmuuton pitäisi olla 40 000 ihmistä vuodessa. Juttu oli otsikoitu seuraavalla tavalla:

”Ministeriön johtaja: Maahanmuuttajien työllistymisessä muutos – Pohjoismainen vertailu näyttääkin ongelman kantasuomalaisissa miehissä”.

Ahaa! Vika onkin koko ajan ollut suomalaisissa miehissä. Vai oliko se vain heteromiehissä? Kuten olen monta kertaa ennenkin sanonut, kaikki tämä on täysin absurdia ja sinun on irrotettava itsesi näiden osastonjohtajien ja muiden puhuvien päiden vaikutuspiiristä. Jos sinä haluat, että huomennakin on olemassa Suomi ja länsimaalainen sivilisaatio, niin sinun on lakattava välittämästä näistä kaheleista, jotka haluavat antaa tämän maan pois tuntemattomille ihmisille, koska jokin taloustieteen käppyrä ministeriön seinällä sanoo niin.

Kolmanneksi. Lakkaa rahoittamasta ihmisiä, joista et pidä. Ei ole kauhean järkevää pauhata päivät pitkät islamisaatiosta ja mennä sitten kebabille ja turkkilaiseen parturiin. Käy suomalaisessa ravintolassa, jos sellaisen jostain satut löytämään ja jos et löydä, niin käy kaupassa ja tee ruokasi kotona. Tässä ei ole kyse siitä, että sinun pitäisi vihata kebab miehiä tai turkkilaisia partureita. Kyse on siitä, että sinä voit rahoittaa joko parturi Annaa tai parturi Iskenderiä ja ainakin minulle on hieman epäselvää, miksi minä antaisin rahani mieluummin ulkomaalaisille miehille, kuin suomalaisille naisille.

Neljänneksi. Ja tämä on kaikkein tärkein juttu. Mene naimisiin ja tee lapsia. Ja jos naimisiin meno ei ole sinun juttusi, niin tee kuitenkin niitä lapsia. Sillä niin kuin joku joskus on sanonut, ihminen on kaiken mitta. Eikä mitään sivilisaatiota, Suomea tai Eurooppaa ole olemassa, jos ei ole suomalaisia ja eurooppalaisia. Ja lapsia pitäisi tehdä enemmän kuin se yksi tai kaksi. Laskeminen aloitetaan kolmesta ja mitä enemmän jälkikasvua tulee sen parempi.

Viidenneksi. Pysy lujana. Monille on hyvin vaikea olla eri mieltä muiden ihmisten kanssa ja me olemme taipuvaisia toimimaan, niin kuin muutkin toimivat. Valitettavasti on kuitenkin niin, että on hyvin vähän ihmisiä, joista sinä voit ottaa mallia ja joihin voit luottaa, ja sinun onkin oltava, ainakin jossain määrin, itse oma mallisi. Otetaan esimerkki islamisaatiosta. Koska muslimien määrä ja vaikutusvalta Suomessa ja Euroopassa kasvavat me tulemme näkemään lähivuosikymmeninä ihmisten kääntyvän islamiin. Siis sellaisten ihmisten, joiden sinä et uskoisi kääntyvän islamiin. Kenties sellaisten, joita sinä ihailet ja katsot ylöspäin, kuten menestyneitä urheilijoita, poliitikkoja, sotilaita, julkkiksia ynnä muita.

Näin tulee tapahtumaan, koska maassa, jossa papit meikkaavat, huoraavat ja tekevät sukupuolenvaihdosleikkauksia ihmisillä on uskonnon kokoinen tyhjä kohta sielussaan, jonka he haluavat täyttää jollain. Ja islam on jotain. Se on itsestään varma ja väkivaltainen uskonto, jota ei sen väkivaltaisuuden vuoksi uskalleta arvostella. Ja asiat, joita ei uskalleta arvostella herättävät ihmisissä kunnioitusta ja halun saada itsekin osan tuosta kunnioituksesta. Eli kun Yleisradio tekee joskus tulevaisuudessa mielistelevän jutun everstistä, joka kääntyi islamiin ja jonka isoisä oli Mannerheimin ristin ritari, niin sinun pitää ymmärtää, että tuo eversti on pettänyt maansa ja liittynyt vihollisen leiriin. Aivan niin kuin Andrew Tate liittyi vihollisen leiriin, kun hän kääntyi islamiin.

Toinen syy miksi ihmiset tulevat kääntymään islamiin on, että monet suomalaiset ja eurooppalaiset jäävät vähemmistöiksi alueilla, joilla he asuvat. Alueilla, joilla on paljon muslimeja, islamiin kääntyminen on tapa liittyä siihen jengiin, jonka porukoissa olet muutenkin kasvanut. Lisäksi levottomilla alueilla islamiin kääntyminen antaa etenkin tytöille turvaa, koska muslimimiehet ahdistelevat tyypillisesti ei muslimeita, joita heillä on uskontonsa mukaan lupakin ahdistella.

Kuudenneksi. Muuta muualle. Sinun ei ole pakko olla se viimeinen valkoinen mies Jakomäessä tai Meri-Rastilassa. Lopulta kaikki muuttavat pois, joten sinäkin voit aivan hyvin lähteä. Eivät suvaitsevaisetkaan oikeasti halua maahanmuuttajien, ainakaan afrikkalaisten ja lähi-itäläisten maahanmuuttajien, lähellä asua. Jos haluaisivat, niin kaipa he ryntäisivät alueille, joilla on paljon muslimeja ja afrikkalaisia ja noiden alueiden neliöhinnat ampaisisivat nousuun. No. Eivät ne ole ampaisseet. Halvimmat neliöt Helsingissä ovat Malminkartanossa, Kontulassa, Myllypurossa ja Jakomäessä. Kalleimmat alueet ovat puolestaan Kalasatama, Kaivopuisto, Jätkäsaari ja Kaartinkaupunki. Toisin sanoen, varakkaat liberaalit, jotka haluavat ottaa Suomeen ulkomaalaisia eivät halua asua heidän lähellään. Ellei Kaivopuiston suurlähetystöaluetta sitten lasketa mukaan.  

Otetaan asumisesta vielä yksi esimerkki. Tapasin harrastusteni parissa erään naisen, joka oli vihreällä liitolla töissä ja luonnollisesti myös puolueen jäsen. Emme puhuneet juuri politiikkaa, mutta nainen mainitsi, että oli liittynyt puolueeseen vuonna 2015, joten voinee olettaa, että hänen näkemyksensä maahanmuutosta ovat hieman erilaisia kuin itselläni. Eikä siinä mitään. Nainen oli kahden lapsen äiti ja joka tavalla miellyttävä ihminen. Päädyimme juttelemaan asumisesta ja nainen kertoi harkitsevansa muuttoa Akaaseen, joka on kunta Etelä-Pirkanmaalla ja joka on jopa pirkanmaalaisilla mittareilla varsin vapaa kaikista niistä ihmisistä, jotka vihreä liitto haluaa tuoda Suomeen.

Tästä päästäänkin kätevästi takaisin kohtaan kaksi, eli sinun on lakattava ottamasta tosissaan mitä nämä ihmiset sanovat. He eivät itse, syystä tai toisesta, kykene näkemään oman toimintansa paradokseja. Toisaalta nämä ihmiset uskovat, että maahanmuuttajat ovat fantastisia ihmisiä, joita ilman emme kerta kaikkiaan tule toimeen, heitä on saatava Suomeen loputtoman paljon lisää, eri mieltä olevat ovat rasisteja, juntteja, salaliittoteoreetikkoja, globalisaation häviäjiä ja ties mitä ja sitten he muuttavat Akaaseen saarnaamaan meille työperäisestä maahanmuutosta ja suvaitsevaisuudesta.  

Nämä samat ihmiset sanoivat, että Suomeen ei tule maahanmuuttajien rikollisjengejä ja sitten niitä tuli ja siihen suhtaudutaan kuin kohtaloon. Nämä samat ihmiset sanovat, että työperäinen maahanmuutto pelastaa taloutemme ja kun se ei pelasta, suhtaudutaan siihenkin kuin kohtaloon. Sinun täytyy ymmärtää, että ei ole mitään instituutiota, joka suojelisi sinua, ei ryhmää, joka todella olisi puolellasi. Kaikki instituutiot, yritykset, virastot, ministeriöt, poliisi, armeija jne. haluavat lisää maahanmuuttajia ja enemmän diversiteettiä ja enemmän diversiteettiä tarkoittaa vähemmän valkoisia. Ja jos tämä tuntuu ylilyönniltä, niin ei se ole. Jos diversiteetti ei tarkoita vähemmän valkoisia, ainakin vähemmän valkoisia miehiä, niin mitä se sitten tarkoittaa? Ja mitä instituutioihin tulee, niin poliisi on kertonut haluavansa lisää maahanmuuttajia riveihinsä esimerkiksi vuosina 2006, 2008, 2015 ja 2016. Tai kuten entinen poliisiylijohtaja aikanaan sanoi, poliisi tarvitsee eettisyyttä ja etnisyyttä.

Sinua sen sijaan ei tarvita.

Kaikki tämä on pelkkää höpönlöpöä. Sellaisissa maissa kuin Ruotsissa, Ranskassa, Englannissa ja USA:ssa on epäilemättä paljon enemmän ”etnisiä” poliiseja kuin meillä ja kaikissa noissa maissa on gettoja ja no go alueita. On tärkeä ymmärtää, että riippumatta ihmisten asemasta tai heidän oletetusta tai todellisesta isänmaallisuudestaan suurin osa ihmisten puheesta on pelkkää sanahelinää ja ihmiset helisevät, mitä helisevät, koska he edustavat instituutioita, joiden tulee helistä ajan hengen mukaan.

Jotta noiden ihmisten mielipiteet muuttuisivat, tulisi ajan hengen muuttua ja jotta ajan henki muuttuisi, pitää olla ihmisiä, jotka ovat valmiita, sitä omilla mielipiteillään muuttamaan.

Seitsemänneksi. Äänestä. Monista tuntuu, että äänestäminen on turhaa, eikä se vaikuta mihinkään ja nukkuvien puolue onkin suurin puolue vaaleista toiseen. Politiikka on kuitenkin mahdollisen taidetta, eikä kyse politiikassa ole siitä ovatko asiat täydellisesti, vaan ovatko ne paremmin vai huonommin muihin vaihtoehtoihin verrattuna. Ja on luultavasti parempi, että pää- ja rahaministereinä ovat Orpo ja Purra kuin Marin ja Saarikko. Äänestämisessä on erityisen tärkeää ottaa osaa paikallispolitiikkaan, sillä on turhaa muuttaa Meri-Rastilasta Mikkeliin ja valita sitten poliitikkoja, jotka muuttavat Mikkelin Meri-Rastilaksi.   

Kahdeksanneksi. Ajattele mitä sanot ja sano sitten mitä ajattelet. Ajattelemisen tueksi voi yrittää ottaa myös asioista selvää ja lukea vaikka kirjoja ja artikkeleita demografisesta muutoksesta. Ja jos lukeminen tuntuu liian vaikealta, niin voit aluksi tutustua vaikkapa Tapionkirjan Tapio suosittelee osion videoihin. Ihmiset valittavat sensuurista, cancel-kulttuurista ja ties mistä, mutta todellisuudessa me elämme, ainakin toistaiseksi, vapaassa maassa, jossa kukin saa ja voi sanoa jokseenkin mitä haluaa. Tietenkään tilanne ei ole täydellinen, mutta ei tilanne koskaan ole täydellinen, eikä siitä sellaista tulekaan. Itse kunkin tulisi muistaa, että tehokkain sensuurin muoto on itsesensuuri ja itsesensuuri johtuu loppujen lopuksi sinusta itsestäsi.

Yhdeksänneksi. Pidä itsestäsi huolta. Sillä ei kukaan muukaan sinusta huolta pidä. Hanki joku harrastus, pelaa jalkapalloa, liity nyrkkeilyseuraan tai ala suunnistamaan. Terve sielu terveessä ruumiissa ja niin päin pois. Ihmiset sanovat, että ulkonäöllä ei ole väliä, mutta tietysti sillä on väliä ja ihmiset kuuntelevat mieluummin ihmisiä, jotka näyttävät hyvältä, kuin niitä, jotka eivät näytä. Jos kaikki maahanmuuttokriitikot näyttävät vielä 10 vuoden kuluttua Timo Soinilta, niin peli on pelattu.

Kymmenenneksi. Eurooppa yhdentyy ja se on ihan ok. Kritisoi EU:ta älä Eurooppaa. Eurooppa on se paikka, jossa me asumme ja eurooppalaiset ovat ihmisiä, joita me olemme. Suomen heimot yhdistyivät suomalaisiksi ilman, että hämäläisyyden, karjalaisuuden ja suomalaisuuden välille syntyi ristiriitaa. Me olemme avain samalla tavalla eurooppalaisia, kuten puolalaiset, saksalaiset ja ranskalaisetkin ovat eurooppalaisia, ilman, että puolalaisuuden, saksalaisuuden, ranskalaisuuden ja eurooppalaisuuden välille olisi syntynyt jokin kauhea ristiriita. Eurooppalaisina me olemme kaikki samassa veneessä ja sama demografinen muutos on viemässä hautaan yhdessä Suomen kanssa koko Euroopan.

Lopuksi. Tämä elämä on, ainakin nykytiedon mukaan, välähdys kahden loputtoman tyhjyyden välissä ja jos sinusta tuntuu, että on olemassa asioita, joilla on väliä, niin nyt olisi hyvä aika tehdä niille jotain, sillä niin ikävää kuin se onkin, mitään muuta aikaa ei ole, eikä luultavasti tulekaan.

 

Avainsanat: Blogi/podcast


Kommentit

23.4.2024 10.22  Marja Holopainen

Oletko ajatellut tehdä näistä pakinoista tai miksi niitä pitää sanoa kirjan joten niitä voisi lukea myöhemminkin yksissä kansissa aina kun joku asia on ajankohtainen ja kiinnostaa?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini