Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pieniä tarinoita

God Save the Queen

Torstai 4.11.2021 klo 20.09


Alla muutamia linkkejä videoihin ja artikkeleihin, jotka käsittelevät Englannin ja muiden länsimaiden nykytilaa ja demografista muutosta.

Ensimmäisessä videossa Jared Taylor puhuu brittiläisen parlamentaarikon taannoisesta murhasta, jonka kaikki ovat varmaan jo unohtaneet, ja siitä, mitä terrorismin vastaiset ohjelmat Britanniasta kertovat. Taylor mainitsee myös Eric Zemmourin, joka on lähdössä haastamaan Emmanuel Macronin Ranskan presidentinvaaleissa. Zemmour on algerialaistaustainen juutalainen, joka menee poliittisesti oikealta ohi Marine le Penistä, joka on perinteisesti kerännyt maahanmuuttokriittisten äänet Ranskan politiikassa.

Spectatorilla on hyvä juttu Zemmourista ja hänen kampanjastaan. Myös Gatestone institutella on valaiseva artikkeli Zemmourista, jossa käsitellään myös Ranskassa käynnissä olevan demografisen muutoksen nopeutta.

Jutussa muun muassa kerrotaan, että 18 – 25 vuotiaista Ranskan muslimeista 57 % piti sharia lakia ylivertaisena Ranskan lainsäädäntöön nähden.

En tiedä, mitkä ovat Zemmourin todelliset mahdollisuudet nousta Ranskan presidentiksi, mutta veikkaan että vaalien toiselle kierrokselle, hänen nosteensa voi hyvinkin riittää.

Seuraava mainitseminen juttu on Mark Steynin artikkeli Britannian demografisesta muutoksesta. Steynin lainaamien tilastojen mukaan Englannin toiseksi suurimmassa kaupungissa Birminghamissa 43 % lapsista syntyi vuonna 2020 maahanmuuttajille, Manchesterissa luku oli 51 % ja osissa Lontoota yli 70 %.

Seuraavassa jutussa Peter Whittle keskustelee Ed Husainin kanssa tämän kirjasta Among the Mosques. Olen kirjoittanut Husainin kirjasta blogin nimeltä Kalifaattia odotellessa.

Viimeisessä videossa haastatellaan Britannian Immigration Whatchin johtajaa, jonka mukaan Britannian väestö on kasvanut viimeisen 20 vuoden aikana seitsemällä miljoonalla maahanmuuttajien ja heidän lastensa ansiosta. Järjestön mukaan Englannin väestön (siis Englannin ei Britannian) odotetaan kasvavan vuodesta 2014 vuoteen 2039 yli 10 miljoonalla. Koko Britannian väestön odotetaan saavuttavan 70 miljoonan rajapyykin vuoteen 2025 mennessä.

Tällaisten videoiden ja juttujen ongelma on, että niitä katselevat ja lukevat ihmiset, jotka ovat jo valmiiksi kaikesta samaa mieltä. Mutta jos haluat jakaa jonkun videoista tai jutuista eri mieltä oleville kavereillesi, niin suosittelen että jaat Ed Husainin haastattelun. Husain on bangladeshilaistaustainen muslimi ja hänen haastattelijansa homo. Itse asian kannalta tällaiset seikat ovat tietysti merkityksettömiä, mutta usein ihmiset ovat halukkaampia ottamaan vastaan uutta tietoa maahanmuutosta ja islamista, jos tuon tiedon tarjoajaa ei voi automaattisesti leimata rasistiksi tai muuksi foobikoksi. Tämä voi kuulostaa tyhmältä ja tietysti on niin, että oleellista on, mitä sanotaan ja kuinka hyvin se perustellaan, ei kuka sen sanoo, mutta luulen, että tämäkään asia ei ole aivan näin yksinkertainen.

Me ihmiset jaamme näet maailman meikäläisiin ja muukalaisiin ja oletamme automaattisesti, että meikäläiset ajattelevat, niin kuin me. Juuri tästä syystä perheiden sisäiset riidat ovat niin katkeria. Koska kyse on perheenjäsenistämme, oletamme automaattisesti, että he tukevat meitä ja ovat meidän puolellamme ja kun näin ei sitten olekaan me raivostumme.

Kääntäen tämä tarkoittaa sitä, että kun erilaiset ihmiset ajattelevat kanssamme samalla lailla, me pidämme heidän mielipidettään erityisenä todisteena omien ideoittemme erinomaisuudesta. Toisin sanoen, on paljon ihmisiä, jotka eivät koskaan kuuntelisi mitä sanottavaa minulla on, koska minä olen valkoinen, mutta monet näistä samoista ihmisistä ovat valmiita kuuntelemaan Husainia, koska hän on tummaihoinen ja muslimi.

Laitetaan tähän loppuun vielä New York Timesin entisen toimittajan Bari Weissin haastattelu, joka kuvaa hyvin journalismin surkeaa tilaa tämän päivän Amerikassa. Keskusteluun nousee myös Yhdysvaltojen mahdollinen hajoaminen ja mitä sen estämiseksi tulisi tehdä.

Todettakoon vielä, että tuoreen kyselytutkimuksen mukaan yli kolmannes valkoisista amerikkalaisista valehteli rotunsa päästäkseen yliopistoon ja saadakseen vähemmistöille tarkoitettuja rahallisia tukiaisia. 48 % valehtelijoista väitti olevansa intiaaneja.

Hyvin menee.

Viimeiseksi valitsin iltalehden jutun, jonka mukaan Suomessa on pian kouluja, joissa ei puhuta suomea, koska kaikki oppilaat ovat maahanmuuttajataustaisia. Tästä seuraa kuulemma asuinalueiden segregaatiota, jengiytymistä ja PISA kokeiden tulosten laskua. Juttuun haastatellun Turun Varissuon koulun johtaja kertoi, että suurella osalla koulun oppilaista (oletettavasti hän tarkoitti ykkösluokkalaisia) suomen kielen taso on 2,5 vuotiaan tasolla.

Mitä tähän kaikkeen voi sanoa?

No. Joskus on parempi olla sanomatta mitään.

Avainsanat: Blogi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini